VAPAUDEN TUNNE

Vapauden liike on arvaamaton, uskalias ja voimakas. Syvällä sielussa oleva sisäisen kauneuden puro, johon jokaisella on halutessaan sisäänpääsy. Muutoksen rohkaisema hyväksyvä itsesyleily. Hellät valonsäteet särkyneen sydämen pinnalla. Itkua erivärisin ja erimuotoisin silmin ja kyynelin. Ajatusten välistä aaltoliikettä kivun ja onnen vuorovesissä.

Itsetuntemuksen kerrostalo, jossa on piipahdettava alimmassa kerroksessa ymmärtääkseen aikuisuutensa sadut, lapsuutensa tarinat. Toistuvien sosiaalisten ja psykologisten syklien taaksenäkemistä, moneen suuntaan kaareutuvan elämän selvänäkemistä. Sumuisen höyryävä momentti järven rannalla väkevien muistojen noustessa pintaan. Se määrähetki kun Tietää mitä, miten ja miksi oma elämä tapahtui tähän asti.

Vapauden tie ei tunne oikoteitä: se näyttää, mitkä kohdat ovat rikki, minkä kivun kautta pääsee pois juuri tästä kivusta. Vapaus huutaa: “Mene vain syvemmälle, kyllä sinä kestät!”. Rohkea kieli, rohkea mieli. Vieraissa junissa matkustaneiden energioiden juhlittu paluu: Tervetuloa takaisin kotiin oma voima. Luovuuden aidoin olomuoto, jossa järki ja intuitio päättäväisesti solmivat pyhän liiton. Maailmankaikkeudessa kilmalteleva valtavan kokoinen peili, jonka on rohjennut eteensä nostaa. “Siinä minä olen”, hän huokaa. Rakkauden yksi ilmentymä. Siinä me kaikki olemme. Rakkautta kaikkeuden energiameressä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *