Keskusteleva Joogarentoutus - Tule Kuulluksi!

Yksilöille, jotka etsivät uutta suuntaa ja yhteyttä elämään

Pareille/pariskunnille, jotka etsivät syvempää yhteyttä toisiinsa

Haluatko rentoutuen purkaa ajatuksiasi elämästä(si) tai parisuhteestanne, tulla aidosti kuulluksi? Haluatko tulla tietoisemmaksi omassa itsessäsi /parisuhteessanne olevasta voimasta ja potentiaalista? Oletko etsimässä uuttaa suuntaa ja inspiraatiota jollain elämänalueellasi? Haluatko luottaa päätöksenteossa omaan intuitioosi vieläkin syvemmin? Haluatko saada lisävalaistusta sosiaalisiin suhteisiisi? Keskusteleva joogarentoutus on tarkoitettu kenelle tahansa arkisen tai pyhän asian kanssa kamppailevalle ihmiselle, jota kiinnostaa oman kehon tuntemusten, tunteiden välisen yhteyden ymmärtäminen ja syventäminen sekä (työ)elämän ja maailmanmenon ihmettely. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaan joogataustaa tai rentoutuskokemusta. Riittää, että tunnet tarvetta kokeilla. Sessiossa yhdistän mm. kokonaisvaltaista joogaa moniin muihin rentoutustekniikkoihin, sekä syvää (tieteellistäkin) ymmärrystä ihmisenä olemisen rikkaudesta.

Session pituus: 90 min

Ota yhteyttä niin sovitaan ajankohta tai varaa aika sähköisestä kalenterista.

Hinta:

1 krt 95 €

2 krt 165 €

3 krt 225 €

Voin järjestää myös pidemmän kurssin kahdelle, jos haluat tulla vaikkapa ystäväsi tai kumppanisi kanssa keskustelemaan ja joogaamaan (hinta määritellään erikseen).

Teen myös tarvittaessa kotikäyntejä liikunta/liikerajoitteisille asiakkaille.

Kuuntelen sinua koko kehollani.

Kysy rohkasti lisää!

Stephanie Freeman Filosofian tohtori, Kasvatustieteiden maisteri, Diplomijoogaohjaaja 0405224889 stephanie@ajatusasana.fi