KUKA OLEN

Nimeni on Stephanie Freeman, ja haluan kiittää Sinua käynnistäsi sivuillani.

Olen saanut kokea joogan uudistavaa potentiaalia muodossa tai toisessa jo vuodesta 2003.

Olen syntynyt alkuvuodesta -73. Jo pienestä asti olen ollut hyvin intuitiivinen, aistiherkkä, ja kehollisesti asioita prosessoiva. Minulla on myös syvä yhteys näkymättömään energia-ja henkimaailmaan hienovaraisen  aistijärjestelmäni kautta. Myötätunto ja elämänhalu ohjaavat kaikkea toimintaani.

Ja hyvä uutinen heti alkuun: luovuus ja tuotteliaisuus eivät välttämättä edellytä stressiä ja eksistentiaalista tuskaa.

Olin pitkään Yliopistotutkijana, mutta rakkaasta pitkä-aikaisesta harrastuksesta ja elämäntavasta tuli kutsumuksellinen työ.

Ymmärsin, että luovaksi tuleminen – luovuuden tiellä olevan stressin poistaminen – voi olla myös nautinnollinen oppimiskokemus.

Voimme olla luovia jos kuuntelemme, mitä keho ja tunteet kertovat itsestä ja ympäristöstä.

Kun rentoudumme, voimme päästä lähemmäksi aitoa itseä, korkeimpaa minäämme.

Rentouen voimme myös ymmärtää paremmin sosiaalisia suhteitamme ja vapautua mahdollisista ristiriidoista.

Kun sosiaalinen elämämme on tasapainoista ja ympärillämme ovat oikeat ihmiset, jää myös enemmän energiaa luovalle toiminnalle, ja avaran maailmankaikkeuden ihmettelylle.

Olen myös kouluttautunut joogaopettajaksi 2-vuotisessa joogaohjaakoulutuksessa Helsingissä 2010-2012.

Yritykseni Ajatus & Asana Oy toimi 5 vuotta Espoossa (Huhtikuu 2014-Huhtikuu 2019) joogahuoneen muodossa tarjoten ihmisille hengähdys-, rentoutumis-, ja oivaltamishetkiä.

Kiitän kaikkia matkani varrella tapaamia ihmisiä, nyt suuntaan kohti uutta ja etsin aktiivisesti uusia työmahdollisuuksia, joissa pääsen vaikuttamaan entistä laajemmin ihmisten (työ)hyvinvointiin.

Joogaan, elävään elämään ja ihmistieteelliseenkin ymmärrykseen (psykologia, yhteiskuntatieteet, fysiologia & anatomia) pohjautuva hyvinvointiosaamiseni vie sinut matkalle, joka on samalla sekä hauska että haastava.

Stephanie Freeman, Filosofian Tohtori, Kasvatustieteiden Maisteri, Diplomijoogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja, kehonlukutaidon opettaja,  0405224889

Seuraa myös Blogiani, joka käsittelee kehoa, mieltä, joogaa ja sosiaalisia taitoja:https://medium.com/ajatus-asana

Lue myös yrittäjätarinani UKKO.fi blogista.