JOOGAHUONEEN VIIKKOKALENTERI JA HINNASTO

Ilmoittautuminen -nappia painamalla (tai Stephanie Freeman / 040 522 4889 /

Avaan joogahuoneen aina 15 min ennen tunnin alkua, ja suljen ovet 15 min tunnin loputtua. Saavuthan ajoissa tunnille, kiitos!

Tuntikuvaukset löytyvät painamalla lukujärjestyksessä tunnin nimeä. Joogatunnit ovat 90 min ja 60 min pienryhmätunteja, jolloin ehdimme paneutua syvemmin ja kiireettömämmin harjoituksen eri elementteihin ja yksilölliseenkin ohjaukseen. Jooga-ja kehotietoisuuden opettajana, minulle on tärkeää, että Sinä rentoudut ja opit lisää itsestäsi. Täällä voit aloittaa pienryhmissä joogailun ympäri vuoden.

Jos haluat varata vakipaikan joltain viikkotunnilta, ilmoitahan minulle. Vakipaikan varanneiden tuntiperuutukset tulee tehdä 5 päivää aikaisemmin, muussa tapauksessa veloitetaan kertakäyntimaksu. Verkon kautta tunneille erikseen ilmoittautuvilta peritään viime hetken perumisesta tai perumattomista tunneista kertakäyntimaksu. Peruutukset joko spostitse tai tekstiviestinä suoraan minulle.

JOOGAHUONE MUUTTAA TAPIOLAAN 1.12 2018 (Oravannahkatori 1, 02120 Espoo). Aikataulu pysyy muuten samana, mutta KE syvärentouttava tunti on Joulukuun alusta aina klo. 17.30-19.00 ja TI Lempeän vahvistava klo. 17.45-19.15.  Su 9.12 alkaen klo. 17.00-18.30 syvärentouttava avaava jooga.

SU 2.12 2018 UUSIEN TOIMITILOJEN AVAJAISET

Tutustumistunnit (15 ), ennakkoilmoittautumiset: stephanie@ajatusasana.fi

Lempeän vahvistava jooga klo. 12.00-13.30
Syvärentouttava avaava jooga klo. 17.00-18.30

Joulukuun 3. – 9. välisenä aikana tutustuminen mille tahansa tunnille 15 €!

Joulunajan ja Uudenvuoden joogat seuraavasti (ilmot kalenterin kautta):
 
to 27. 12 klo. 18.30-20.00 Syvärentouttava avaava jooga
pe 28.12 klo.  17.00-18.30 Elävöittävä puhdistava kundalinijooga
su 30.12 klo. 17.00-18.30 Syvärentouttava avaava jooga

Tilaustunnit ja yksityisvalmennukset

Ota yhteyttä niin sovitaan ajankohta tai varaa aika sähköisestä kalenterista. Viikonloppuisin ajanavaraukset sopimuksen mukaan.

Hinnasto

Hintoihin sisältyy ALV (10%). Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja äitiyslomalaiset saavat n. 10 % alennuksen. Hinnasto päivitetty 01.8 2018.

Maksuvälineenä käyvät seuraavat kortit:            

Voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, Edenred Virikeseteleillä, Edenred mobiilimaksulla (korteilla voi nyt maksaa verkon kautta), ePassilla (sporttipassilla), Eazybreak mobiililiikuntaseteillä, Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Online sekä Benify-henkilöstön liikuntatuella!

Kertamaksu

60 min 27 €
24 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
90 min 34 €
30 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)

Yksityistunnit / -ryhmät

90 min 125 € (ryhmät)
100 € (yksityistunti yhdelle)

Sarjakortit 60 min ja 90 min

5 x 60 min 100 € (Voimassa 3 kk ostopäivästä)
90 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
10 x 60 min 170 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)
153 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
5 x 90 min 135 € (Voimassa 3 kk ostopäivästä)
122 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
10 x 90 min 235 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)
212 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)

Huom! Ostopäivä tarkoittaa joogalaskun yhteydessä olevaa eräpäiväää. Jos maksat jollain muulla tavalla, ostopäiväksi luetaan maksupäivä. Kortit ovat perhekohtaisia, jolloin saman talouden ihmiset voivat käyttää samaa sarjakorttia.

Tarjous uusille asiakkaille, voimassa 31.1 2019:
10 x 90 min 205 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)
10 x 60 min 150 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)

Ajatus & Asana Miniretriitit

3h 60€ (55 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)

Tuntikuvaukset

Kaikilla tunneilla yhdistetään monen joogatradition elementtejä monipuoliseksi kokonaisuudeksi meditatiivisella otteella. Tunneilla käyetään myös syvempään kehotietoisuuteen ja tietoiseen olemiseen tähtääviä (rentoutus) tekniikoita. Lähtökohtana tunneille osallistumisessa on, että kuka tahansa joogakipinän saanut, voi löytää ikioman tavan joogata. Oman hengityksen tiedostaminen ja syventäminen ovat kaikkien tuntien lähtökohtina. Tunneilla käytetään tarvittaessa myös apuvälineitä anatomisesti parhaimman linjauksen saavuttamiseksi. Annan aina erilaisia terapeuttisia liikevaihtoehtoja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ohjaan jokaisen tunnin intuitiivisesti ja luovasti, joogaajien yksilöllisiä sekä koko ryhmän tarpeita kuunnellen. Jokainen tunti on sisällöllisesti erilainen. Pyrin jatkuvasti kehittämään opetusta ja tuntien sisältöjä. Meditaatio (itsensä hiljainen kohtaaminen) on olennainen osa kokonaisvaltaista joogaa.

Lempeästi vahvistava jooga

Tunnilla tehdään kehoa ja mieltä vahvistavia joogaliikkeitä hitaasta ja tunnustelevasti. Tuntiin sisältyy aina palauttava ja rentouttava jooga-osio. Vahvistaa lihaksia, lisää kehon elastisuutta, kehittää tasapainoa, ja rauhoittaa mieltä.

Syvärentouttava & avaava jooga

Tunnilla tehdään kehoa ja mieltä avaavia ja rauhoittavia Yin joogastakin vaikutteita saaneita jooga-liikkeitä tuetusti ja turvallisesti. Pysymme n.2-5 min per asana. Hoitaa erityisesti sidekudosta ja niveliä, sekä syvärauhoittaa hermostoa. Tunti avaa kehoa ja mieltä, sekä poistaa tehokkaasti stressiä. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Dynaaminen jooga

Tällä hyvin monipuolisella tunnilla luodaan yhteys omaan hengitykseen sekä haastetaan kehoa ja mieltä lempeän päättäväisesti. Vahvistaa lihaksia, lisää kehon elastisuutta, kehittää tasapainoa, ja rauhoittaa mieltä. Tuntiin sisältältyy aina  kehoa palauttava ja hermostoa rauhoittava osio, sekä loppurentoutus.

Elävöittävä puhdistava kundalini jooga

Tämä tunti saa pääasiallisen inspiraationsa kundalinijoogasta. Ihanan virtaavia ja puhdistavia hengityksiä ja liikesarjoja maaten, istuen ja seisten. Kundalinimantramusiikin tukemana. Päätämme harjoituksen palauttaviin ja rauhoittaviin joogaliikkeisiin ja loppurentoutukseen. Heitä hyvästit arkiviikolle ja laskeudu tulevaan viikonloppuun!

Ajatus & Asana miniretriitit

3 tunnin mittainen mini-irtiotto arjesta! Fokusoituja joogaharjoituksia, hengittelyä, meditaatiota ja keskustelua vaihtuvin teemoin. Lopuksi teemme Yoga Nidran (syvä tietoisen rentoutumisen harjoitus) tai meditaation. Talo tarjoaa teetä & terveellistä suklaata pienen tauon aikana. Max osallistujamäärä on 7. Kysy lisää: stephanie@ajatusasana.fi tai 0405224889. Viime hetken perumisesta ei palauteta kurssimaksua muuta kuin lääkärintodistusta vastaan. Hinta: 60 € / hlö (sis. ALV), Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & äitityslomalaiset 50 € / hlö (sis. ALV).

Kevään 2019 MINIRETRIITTITEEMAT:

26.01 klo 11:00-14:00 Valon ja Vapauden Jooga: tunnelukot ja irtipäästämisen taide.

Tunteet kuuluvat elämään.  Ne heijastavat valoamme, mutta myös varjojamme. Mitä paremmin opimme ymmärtämään reagointitapojamme sekä niiden taustalla olevia emotionaalisia lukkiutumia  -jotka usein tuntuvat myös erilaisina kehollisina kipuina ja tuntemuksia- , sitä paremmin opimme purkamaan niitä. Tule oppimaan lisää itsestäsi ihanien jooga-ja muiden kehollisten hiljentymisharjoitusten kautta. Rauhan ja rakkauden tie on juuri tätä, irtipäästämistä ja uuden vastaanottamista, päivä ja tunti kerrallaan.