JOOGAHUONEEN VIIKKOKALENTERI JA HINNASTO

Tunneille tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen kalenterin kautta ko. joogatunnin oikealla puolella olevaa  -nappia painamalla (tai Stephanie Freeman / 040 522 4889 /

Joogaopettajana kaikilla tunneilla Stephanie Freeman (Stefi). Avaan joogahuoneen aina 15 min ennen tunnin alkua, ja suljen ovet 15 min tunnin loputtua. Saavuthan ajoissa tunnille, kiitos!

Tuntikuvaukset löytyvät tältä sivulta alempaa, hinnaston kuvauksen jälkeen. Vakituiset viikottaiset joogatunnit ovat 90 min ja 60 min pienryhmätunteja, jolloin ehdimme paneutua syvemmin ja kiireettömämmin harjoituksen eri elementteihin ja yksilölliseenkin ohjaukseen. Jooga-ja kehotietoisuuden opettajana, minulle on tärkeää, että Sinä rentoudut, vahvistut, ja opit kuuntelemaan syvemmmin kehosi viestintää. Täällä voit aloittaa pienryhmissä joogailun ympäri vuoden.

Viime hetken perumisesta tai perumattomista tunneista  veloitetaan kertakäyntimaksu. Peruutukset joko spostitse tai tekstiviestinä suoraan minulle vähintään 4 tuntia aikaisemmin.

Jos haluat varata vakipaikan joltain viikkotunnilta, ilmoitahan minulle. Vakipaikan varanneiden tuntiperuutukset tulee tehdä vähintään 2 päivää aikaisemmin, muussa tapauksessa veloitetaan kertakäyntimaksu.

Tilaustunnit ja yksityisvalmennukset

Ota yhteyttä niin sovitaan ajankohta tai varaa aika sähköisestä kalenterista. Viikonloppuisin ajanavaraukset sopimuksen mukaan.

Hinnasto

Hintoihin sisältyy ALV (10%). Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja äitiyslomalaiset saavat n. 10 % alennuksen. Hinnasto päivitetty 01.8 2018.

Maksuvälineenä käyvät seuraavat kortit:            

Voit maksaa myös sähköpostiin lähetettävällä laskulla (2 vkon maksu-aika), Smartum liikuntaseteleillä, Edenred Virikeseteleillä, Edenred mobiilimaksulla (korteilla voi nyt maksaa verkon kautta), ePassilla (sporttipassilla), Eazybreak mobiililiikuntaseteillä, Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Online sekä Benify-henkilöstön liikuntatuella!

Tarjous uusille asiakkaille, voimassa 16 .1 2019:
10 x 90 min 205 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)
10 x 60 min 150 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)

Sarjakortit 60 min ja 90 min

5 x 60 min 100 € (Voimassa 3 kk ostopäivästä)
90 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
10 x 60 min 170 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)
153 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
5 x 90 min 135 € (Voimassa 3 kk ostopäivästä)
122 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
10 x 90 min 235 € (Voimassa 6 kk ostopäivästä)
212 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)

Huom! Ostopäivä tarkoittaa joogalaskun yhteydessä olevaa eräpäiväää. Jos maksat jollain muulla tavalla, ostopäiväksi luetaan maksupäivä. Kortit ovat perhekohtaisia, jolloin saman talouden ihmiset voivat käyttää samaa sarjakorttia.

Kertamaksu

Ensimmäinen tutustumiskäynti mille tahansa tunnilla 20 €.

60 min 27 €
24 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)
90 min 34 €
30 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)

Yksityistunnit / -ryhmät

90 min 125 € (ryhmät)
100 € (yksityistunti yhdelle)

Ajatus & Asana Miniretriitit

2, 5 h 60€ (55 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset)

Tuntikuvaukset

Kaikilla tunneilla yhdistetään monen joogatradition elementtejä monipuoliseksi kokonaisuudeksi meditatiivisella otteella. Tunneilla käyetään myös syvempään kehotietoisuuteen ja tietoiseen olemiseen tähtääviä (rentoutus) tekniikoita. Lähtökohtana tunneille osallistumisessa on, että kuka tahansa joogakipinän saanut, voi löytää ikioman tavan joogata. Oman hengityksen tiedostaminen ja syventäminen ovat kaikkien tuntien lähtökohtina. Tunneilla käytetään tarvittaessa myös apuvälineitä anatomisesti parhaimman linjauksen saavuttamiseksi. Annan aina erilaisia liikevaihtoehtoja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ohjaan jokaisen tunnin intuitiivisesti ja luovasti  joogaajan/joogajien tarpeita kuunnellen. Jokainen tunti on sisällöllisesti erilainen. Pyrin jatkuvasti kehittämään opetusta ja tuntien sisältöjä. Meditaatio (itsensä hiljainen kohtaaminen eri asennoissa) on olennainen osa kokonaisvaltaista joogaa.

Lempeän vahvistava jooga

Tunnilla tehdään monipuolisesti ja lempeästi kehoa ja mieltä vahvistavia joogaliikkeitä. Kehoja mieli puhdistuu  ja rauhoittuu kun sitä lempeän virtaavasti avataan.  Parantaa aineevaaihduntaa, vahvistaa lihaksia, lisää kehon elastisuutta, kehittää tasapainoa, ja rauhoittaa mieltä. Tuntiin sisältyy aina palauttava ja rentouttava jooga-osio.

Syvärentouttava & avaava jooga

Tunnilla tehdään kehoa ja mieltä avaavia ja rauhoittavia Yin joogastakin vaikutteita saaneita jooga-liikkeitä tuetusti ja turvallisesti. Pysymme n.2-5 min per asana. Hoitaa erityisesti sidekudosta ja niveliä, sekä syvärauhoittaa hermostoa. Tunti avaa kehoa ja mieltä, sekä poistaa tehokkaasti stressiä. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Dynaaminen jooga

Tällä hyvin monipuolisella tunnilla luodaan yhteys omaan hengitykseen sekä haastetaan kehoa ja mieltä lempeän päättäväisesti. Vahvistaa lihaksia, lisää kehon elastisuutta, kehittää tasapainoa, ja rauhoittaa mieltä. Tuntiin sisältältyy aina kehoa palauttava ja hermostoa rauhoittava osio, sekä loppurentoutus.

 

Ajatus & Asana miniretriitit

Kahden ja puolen tunnin mittainen mini-irtiotto arjesta! Fokusoituja joogaharjoituksia, hengittelyä, kehomeditaatiota, Yoga Nidra rentousta  ja keskustelua vaihtuvin teemoin. Talo tarjoaa teetä & terveellistä suupalaa pienen tauon aikana. Max osallistujamäärä on 8. Kysy lisää: stephanie@ajatusasana.fi tai 0405224889. Viime hetken perumisesta ei palauteta kurssimaksua muuta kuin lääkärintodistusta vastaan. Hinta: 60 € / hlö (sis. ALV), Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & äitityslomalaiset 50 € / hlö (sis. ALV).

Kevään 2019 MINIRETRIITTITEEMAT:

LA 2.02  2019 klo 10:30-13:30 Valon ja Vapauden Jooga: keholliset tunnelukot ja irtipäästämisen taide.

Tunteet kuuluvat elämään.  Ne heijastavat valoamme, mutta myös varjojamme. Mitä paremmin opimme ymmärtämään reagointitapojamme sekä niiden taustalla olevia emotionaalisia jumeja  -jotka usein tuntuvat myös erilaisina kehollisina kipuina ja tuntemuksia- , sitä paremmin opimme purkamaan niitä. Tule oppimaan lisää itsestäsi ihanien jooga-ja muiden kehollisten hiljentymisharjoitusten kautta. Rauhan ja rakkauden tie on juuri tätä, irtipäästämistä ja uuden vastaanottamista, päivä ja tunti kerrallaan. Varaathan mukaan myös muistiinpanovälineet!