JOOGA NIDRA ÄÄNITTEET

Jooga Nidra (Yoga Nidra) – “joogin uni” – harjoituksen avulla voit sukeltaa syvään unenkaltaiseen rentoutuneeseen tilaan, pysyen kuitenkin samalla täysin tietoisena harjoituksesta. Harjoituksen avulla voit rentoutuen tutkiskella itseäsi sekä sosiaalista maailmaasi. Suomenkielisen omakustanne-äänitteen on suunnittelut ja lausunut allekirjoittanut eli Stephanie Freeman. Aänite on synteesi kaikista niistä harjoituksista, joita olen kokeillut, ja joista olen lukenut, sekä omista pienistä lisäyksistäni. Nauhan on äänittänyt ja miksannut Timo Hyyppä Nöykkiön studiossaan Tammikuussa 2014.

Kuuntele ensin Intro-nauha ja valmistaudu selinmaakuulla harjoitukseen jossain rauhaisassa paikassa. Kun olet sisäistänyt harjoitukseen valmistautumisen, voit siirtyä suoraan joko lyhyeen ja tai pitkään jooga nidraan.

Intronauha

Lyhyt Jooga Nidra

Pitkä Jooga Nidra

Terapeuttiset konsultaatiot mielelle ja keholle: Ajanvaraus 0406886884 tai stephanie@ajatusasana.fi

Vastaan puhelintiedusteluihin ja sähköposteihin arkisin 9.00-17.00 välillä. Jos en jostain syystä pääse puhelimeen, jätä viesti ja yhteystietosi vastaajaani, niin palaan asiaan.

Blogikirjoituksiani: medium.com/ajatus-asana.

Akateemisia julkaisujani: helsinki.academia.edu/NStephanieFreeman

Joogaa ja motivaatiota koskeva artikkeli: https://ajatusasana.fi/jooga-motivaatio.html

Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/stephanie-freeman-2b947461/

Lue myös yrittäjätarinani UKKO.fi blogista.

Filosofian Tohtori, Kasvatustieteiden Maisteri, Diplomijoogaohjaaja, terapeuttinen valmentaja ja motivaatioasiantuntija.