IHMISTEN VÄLISET VÄRÄHTELYT

“Tuo tapaaminen tuntui ristiriitaisen sähköiseltä, ikäänkuin kaksi miinus-merkkiä yrittäisi tulla yhdeksi”, “Tuntui kuin joku olisi iskenyt puukolla rintaan kilometrien päästä”, “Voi mikä lämmin, pyöreä ja rauhallinen ykseyden virtaus soljuu välillämme”, “Olipa pehmeä turvallinen kohtaaminen“, “ Hui, mitkä keholliset tärinät tuosta ihmisestä lähti, kuin oltaisiin tunnettu jossain entisessä elämässä”, “Tuon ihmiset silmät imevät omistani virtaa, ja silmät tuntuvat lyijynraskailta”…

Ihmisten välisiin energioihin voi suhtautua neutraalisti ja myötätunnolla vaikka ne ensin kohdataankin vereslihalta. Herkällä yhä syvenevällä erittelykyvyllä, joka kääntyy vahvuudeksi kun kohtaa pelkonsa. Kun ymmärtää miksi joku herättää itsessä tietynlaisen vastaresonanssin kehollisten tuntemusten kautta.

Yleensä taustalla on oma kipupiste, joka on kertakaikkiaan vain ymmärrettävä. Neutraali asenne ei kuitenkaan tarkoita, että aina pitäisi jäädä. Joskus kaikkien korkeimmaksi hyväksi on lähteä. Joskus taas palata, muuttuneena.

Ihan kaikkea ei voi eikä pidä omalla kohdalla etukäteen tietää, vaikka välillä kauemmas näkisikin. Elämä on mysteeri, jota yritämme ymmärtää. Aivan kuten sitä seuraava Toinen Elämä.

Ei ole universaalisti oikeaa tai väärää resonanssia, on vaan suuri määrä erilaisia aaltoja eetterissä, jossa samankaltaisuudet vetävät puoleensa kuin magneetit. Kunnes jommankumman energia muuttuu.

Kuin kaksoset konsanaan, syviä kolhut sydämissään. Pitelevät käsissään toisilleen todellista rakkauden peiliä. Samat itsetunnon haavaumat, saman taudin käänteiset ilmentymät ja kahdet kasvot.

Auringonsäteet polttavat kuumasti oman itsen heijastumaa. Elämän suurin oppitunti taustapeilissä. Sama napa, eri suunta. Tuleen ei pidä jäädä liian pitkäksi aikaa. Sielu on jo karmansa käsitellyt, tullut puhdistetuksi.

Olemme kaikki oppijoita ja opettajia. Universumin Rakkauden Säteitä. Saamme ja annamme, eri suhteissa ja eri mittakaavoissa, eri tavalla eri ihmisten kanssa. Sielunsisaret ja sielunveljet, jotka on johdatettu toistensa luokse parantumaan, ja kokemaan suurinta rakkautta universumissa. Itseen kohdistuvaa pyhää rakkautta, joka rajaa sopimattomat energiat kauemmas.

Tiedostamalla yhteensopivuuden/yhteensopimattomuuden alkuperän, oma energiakeho alkaa muuttua kokonaiseksi säteileväksi kehäksi. Kehon ympärille muodostuu automaattisesti suojaava vahva kerros.

Tämä tulee koetuksi ainoastaan käsittelemällä kipeimmätkin pelkonsa. Itsearvostuksen rakkaudellinen tunne rauhoittaa. Ja auttaa päästämään irti kun täytyy. Sydämellisin kiitoksin. Juurikin niille, jotka eniten kipua meissä saivat aikaan.

Vapaiden sielujen ei kuulu tehdä kompromisseja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *