ELÄMÄN VALONKANTAJAT

Kirkkaus, selvyys, selkeys, yhteys, ykseys. Kaikki ilmansuunnat yhtäaikaa, kokonaiskuva. Otsalamppu hämäräisellä polulla. Tieto, joka tulee sinulle sinusta itsestäsi tai toisesta kaltaisestasi. Tieto, jota annetaan sinulle elämän yhteisestä lähteestä. Monin sävyin ja muodoin. Pohjaton hyvyyden kaivo. Joskus viiltävä kipu. Toinen ihminen tai kuiskaileva henki. Eläin, mielikuva, uni, sävel, kirjain, symboli. Sielujen säkenöivä dynaaminen kosminen rytmi.

Valo liikkuu sinne, missä sitä tarvitaan. Hyväsydämisille, jotka tietävät, että kaiken takana on totuus, joka tekee heistä sitä, mitä he jo ovat. Jos matkan varrella sydämeen on jäänyt varjokohtia, valo häivyttää ja puhdistaa tummentumat. Kuljettaa kädestä pitäen kohti kotia. Individuaation käänteisprosessi, jossa minän perinpohjainen tunteminen johtaa vääjäämättä egon asteittaiseen taltuttamiseen, ja siitä luopumiseen. Sielun tunnustamiseen.

Valonkantaja on nöyrä ja iloinen elämän oppilas, joka ei pelkää kipua, ja joka ymmärtää paikkansa ja tehtävänsä tässä maailmankaikkeudessa. Hän tietää, että maailma ei ole häntä vastaan. Hän ymmärtää, että on itse vastuussa omasta (sielun)elämästään. Tuntee oman soihtunsa arvon. Iloitsee kun on oppinut tuntemaan muita valonkantajia. Niitä, jotka ovat roihunneet ennen häntä, sekä niitä, jotka vasta sytyttelevät omia tuliaan. Henkien tulista puhumattakaan. Valonkantaja käyttää omaa valoaan valonryöstäjiä vastaan, ja tarpeentullen asettaa kilpensä muiden hyväsydämisten suojaksi. Hän ymmärtää, että kunnia toisen ihmissielun prosesseista kuuluu elämälle ja maailmankaikkeudelle. Valonkantaja on vapauden maratoonari.

Omistan tämän kirjoituksen kaikille Elämäni Valonkantajille. Kiitos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *